Garantáltan legjobb áron - Árgarancia programunk

Cégünk a "Garantáltan legjobb ár" jelzéssel ellátott termékeire a hazánkban bejegyzett, magyar székhelyű és a hatályos szabályoknak megfelelően működő webáruházakkal összehasonlítva a legjobb internetes fogyasztói árakat garantálja.
Ennek értelmében, amennyiben a jelzett terméket máshol összességében kedvezőbb áron tudja megvásárolni, jelezze azt nekünk az alábbi űrlap segítségével, mi pedig vállaljuk az adott termék minimum azonos áron történő biztosítását.

Adatvédelem (GDPR miatt)

Vállalási feltételek

Ajánlatunk kizárólag az árgaranciával jelölt termékekre érvényes. Alapfeltétele, hogy konkurensünknél a termék kapható legyen és valós árkülönbözetről, nem pedig nyilvánvalóan elírt, hibás árról legyen szó. Fenntartjuk a jogot, hogy egyes extrém esetekben, például kifutó termékek vagy termékfelvásárlás esetén nem tudunk jobb árat kínálni a megadott oldalon található árnál.
Árgaranciánk igénylésénél kérjük vegye figyelembe, hogy 5-10-50 forinttal olcsóbb árak előfordulhatnak más kereskedőknél. Mindig vannak, akik úgy gondolják, hogy előnyt érhetnek el, ha a különböző árösszehasonlító oldalakon vagy az adott termék oldalán a vételár olcsóbbnak tűnik. Ezt a látszólagos előnyt viszont csaknem minden esetben kifizettetik vásárlóikkal. Emiatt arra kérjük, hogy összességében vizsgálja meg az ajánlatokat, mivel könnyen előfordulhat, hogy az 5-10-50 forinttal olcsóbb termékért például 500-1000 Ft-tal magasabb szállítási költséget kell fizetnie.