Wilcon webáruház
Wilcon webáruház
Wilcon webáruház
Wilcon webáruház

Garantáltan legjobb ár - árgarancia program

Cégünk a "Garantáltan legjobb ár" jelzéssel ellátott termékeire a hazánkban bejegyzett, magyar székhelyű és a hatályos szabályoknak megfelelően működő webáruházakkal összehasonlítva a legjobb internetes fogyasztói árakat garantálja.
Ennek értelmében, amennyiben a jelzett terméket máshol összességében kedvezőbb áron tudja megvásárolni, jelezze azt nekünk az alábbi űrlap segítségével, mi pedig vállaljuk az adott termék minimum azonos áron történő biztosítását.

Ajánlatunk kizárólag az árgaranciával jelölt termékekre érvényes. Alapfeltétele, hogy konkurensünknél a termék kapható legyen és valós árkülönbözetről, nem pedig nyilvánvalóan elírt, hibás árról legyen szó. Fenntartjuk a jogot, hogy egyes extrém esetben nem tudunk jobb árat kínálni a megadott oldalon található ártól, például kifutó termékek vagy termékfelvásárlás esetén.
Árgaranciánk igénylésénél kérjük vegye figyelembe, hogy 5-10-50 forinttal olcsóbb árak előfordulhatnak más kereskedőknél. Vannak, akik úgy gondolják, előnyt érhetnek el, ha a különböző árösszehasonlító oldalakon vagy az adott termék oldalán a vételár olcsóbbnak tűnik. Ezt a látszólagos előnyt viszont csaknem minden esetben kifizettetik.
Emiatt arra kérjük, összességében vizsgálja meg az ajánlatokat, mivel könnyen előfordulhat, hogy az 5-10-50 forinttal olcsóbb termékért akár 500-1500 Ft-tal magasabb szállítási költséget kell fizetni.

Árgarancia ajánlatunk alól kivételt képeznek azon promóciók, melyeket az adott termék gyártója cégünk részvételével szervez.

Név
Email cím
Telefonszám
Üzenet