Szállítási díjaink

Cégünk belföldre jelenleg az alább feltüntetett árakon biztosítja a beérkező megrendelések kiszállítását (webáruházunkban nettó 2 500 Ft (br. 3 175 Ft) a minimális vásárlási érték):

Vásárlás összege / Szállítási mód Csomagautomata Postán maradó PostaPont Házhoz szállítás Utánvételi díj
100 000 Ft alatt 1 190 Ft 1 290 Ft 1 490 Ft 1 490 Ft 390 Ft
100 000 Ft felett 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft -


Utánvételi díj: A termékek vételárának készpénzzel, bankkártyával átvételkor történő kiegyenlítése során felszámításra kerülő díj.

Személyes áruátvétel

Cégünk nem üzemeltet szaküzletet. Kiskereskedelmi partnereinket jelenleg kizárólag jelen webáruházunkon keresztül, csomagküldéssel szolgálja ki.

 

Szállítási idő

A megrendelt termékek kiszállítását a raktáron lévő termékek esetén 1 - 5, a raktáron nem lévő termékek esetén pedig átlagosan 2 - 7 munkanapon belül vállaljuk.
Az ettől eltérő szállítási idő - amennyiben erről tényleges információ áll rendelkezésre - az adott termék termékismertető oldalán kerül feltüntetésre, vagy megrendelését követően a megadott elérhetőségek egyikén - előre láthatóan visszaigazoló email formájában - felvesszük Önnel a kapcsolatot a beérkezés/kiszállítás várható időpontjával kapcsolatos tájékoztatás céljából.

 

Egyéb információ

A fentiekben felsorolt díjak nem vonatkoznak a 20 kilogrammnál nehezebb, valamint a 2 méternél hosszabb termékekre, ezek szállítási díját a megrendelést követően munkatársunk telefonon egyezteti Önnel. A külföldi címekre történő kiszállításra a fentiekben felsorolt szállítási módok, költségek nem érvényesek, azokkal kapcsolatban jelenleg minden esetben egyeztetünk a vásárló partnerrel.

A felsorolt árak bruttó árak, az általános forgalmi adót tartalmazzák.