Új jelszó kérése
 

Szállítási díjaink

Cégünk belföldre jelenleg az alább feltüntetett árakon biztosítja a beérkező megrendelések kiszállítását.

Szállítási mód Szállítási díj 15 000 Ft alatti vásárlás esetén (bruttó) Szállítási díj 15 000 Ft feletti vásárlás esetén (bruttó)
Postai levélként történő szállítás 400 Ft -
Postapontra szállítás 900 Ft 0 Ft
Házhoz szállítás 1 100 Ft 0 Ft
Utánvételi díj 270 Ft 0 Ft

 

Kiszállítás posta levélként

Postai borítékban elhelyezhető, s szállítható mennyiségű termék vásárlása esetén a küldeményeket bélelt (buborékos) borítékban, elsőbbségi levélként adjuk fel.
Ez a szállítási mód kizárólag 5 000 Ft vételárig és előrefizetés (banki utalás, paypal, bankkártya) esetén érhető el, utánvétes csomagok esetén a szállítói díjszabások miatt nem alkalmazható. Nem biztosított küldeményként a szállítás során keletkezett sérülésekért, vagy az esetleges elveszett küldeményekért felelősséget nem vállalunk.

Megjegyzés: Az 5 000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén rendszerünk automatikusan biztosított, nyomon követhető küldeményként (csomagként) számolja a szállítási díjat.

Megjegyzés: Figyeljen a méretekre!
Kérjük vegye figyelembe: Az a küldemény, amelynek mérete meghaladja az alábbi méreteket - azaz alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni - csak csomagként kézbesíthetőek. A méretek megegyeznek a nemzetközi szabványnak megfelelő levélszekrény-bedobó nyílás méreteivel: 324 mm x 229 mm x 24 mm (azaz 32,4 cm x 22,9 cm x 2,4 cm).

Kiszállítás PostaPontra és Házhoz szállítás csomagként

A terjedelmesebb méretű, nehezebb csomagok esetén javasoljuk ezt a szállítási módot.

Személyes áruátvétel

Cégünk nem üzemeltet szaküzletet, kiskereskedelmi partnereit jelenleg kizárólag jelen webáruházán keresztül, csomagküldéssel szolgálja ki.

 

Szállítási idő

A megrendelt termékek kiszállítását a raktáron lévő termékek esetén 1 - 5, a raktáron nem lévő termékek esetén pedig átlagosan 2 - 7 munkanapon belül vállaljuk.
Az ettől eltérő szállítási idő - amennyiben erről tényleges információ áll rendelkezésre - az adott termék termékismertető oldalán kerül feltüntetésre, vagy megrendelését követően a megadott elérhetőségek egyikén - előre láthatóan visszaigazoló email formájában - felvesszük Önnel a kapcsolatot a beérkezés/kiszállítás várható időpontjával kapcsolatos tájékoztatás céljából.

 

Egyéb információ

A fentiekben felsorolt díjak nem vonatkoznak a 20 kilogrammnál nehezebb, valamint a 2 méternél hosszabb termékekre, ezek szállítási díját a megrendelést követően munkatársunk telefonon egyezteti Önnel.

A külföldi címekre történő kiszállításra a fentiekben felsorolt szállítási módok, költségek nem érvényesek, azokkal kapcsolatban jelenleg minden esetben egyeztetünk a vásárló partnerrel.