Új jelszó kérése
 • Profil
 • Hírlevél
  Márka kínálatunk
  Márka
  Önnek biztosítjuk
  Biztonságos kapcsolat, titkosítással

  Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

  Törzsvásárlói kedvezményrendszer

  Házhoz szállítás már 381 Ft-tól
  TOP termékek
  Partnereink

  Szállítási díjaink

  Cégünk belföldre jelenleg az alább feltüntetett árakon biztosítja a megrendelt termékek kiszállítását.

  Kiszállítás posta levélként

  Szállítási költség: 381 Ft (bruttó ár)

  Postai borítékban elhelyezhető, s szállítható mennyiségű termék vásárlása esetén a küldeményeket bélelt (buborékos) borítékban, elsőbbségi levélként adjuk fel.
  Ez a szállítási mód kizárólag 5 000 Ft vételárig és előrefizetés (banki utalás, paypal, bankkártya) esetén érhető el, utánvétes csomagok esetén a szállítói díjszabások miatt nem alkalmazható. Nem biztosított küldeményként a szállítás során keletkezett sérülésekért, vagy az esetleges elveszett küldeményekért felelősséget nem vállalunk.

  Megjegyzés: Az 5 000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén rendszerünk automatikusan az alábbiakban részletezett csomagdíjjal számolja a kiszállítási díjat (biztosított küldeményként).

  Kiszállítás PostaPontra

  Szállítási költség bruttó 15 000 Ft alatti vásárlás esetén:  790 Ft (bruttó ár)
  Szállítási költség bruttó 15 000 Ft alatti vásárlás + utánvéttel történő fizetés esetén:  1 110 Ft (bruttó ár)
  Szállítási költség bruttó 15 000 Ft feletti vásárlás esetén: ingyenes

  Házhoz szállítás postai csomagként vagy futárszolgálattal

  Szállítási költség bruttó 15 000 Ft alatti vásárlás esetén:  950 Ft (bruttó ár)
  Szállítási költség bruttó 15 000 Ft alatti vásárlás + utánvéttel történő fizetés esetén:  1 270 Ft (bruttó ár)
  Szállítási költség bruttó 15 000 Ft feletti vásárlás esetén: ingyenes

  Terjedelmesebb méretű, nehezebb csomagok, valamint a banki utalással, paypallal, bankkártyával történő fizetési mód választása esetén javasoljuk ezt a szállítási módot.

  Személyes áruátvétel

  Cégünk nem üzemeltet szaküzletet, kiskereskedelmi partnereit jelenleg kizárólag jelen webáruházán keresztül, csomagküldéssel szolgálja ki.

   

  Szállítási idő

  A megrendelt termékek kiszállítását a raktáron lévő termékek esetén 1 - 5, a raktáron nem lévő termékek esetén pedig 2 - 10 munkanapon belül vállaljuk.
  Az ettől eltérő szállítási idő - amennyiben erről tényleges információ áll rendelkezésre - az adott termék termékismertető oldalán kerül feltüntetésre, vagy megrendelését követően a megadott elérhetőségek egyikén - előre láthatóan visszaigazoló email formájában - felvesszük Önnel a kapcsolatot a beérkezés/kiszállítás várható időpontjával kapcsolatos tájékoztatás céljából.

   

   

  Egyéb információ

  A fentiekben felsorolt díjak nem vonatkoznak a 20 kilogrammnál nehezebb, valamint a 2 méternél hosszabb termékekre, ezek szállítási díját a megrendelést követően munkatársunk telefonon egyezteti Önnel.

  A külföldi címekre történő kiszállításra a fentiekben felsorolt szállítási módok, költségek nem érvényesek, azokkal kapcsolatban jelenleg minden esetben egyeztetünk a vásárló partnerrel.