Patona

A Patona termékeket a német minőségi előírások szerint állítják elő, mely termékek iránt mind a gyártó, mind a mi igényeink nagyon magasak. A gyártó által bevezetett sorozatok lehetővé teszik a célcsoport-orientált termékportfólió kiteljesedését a minél széles körű igények kielégítése érdekében.

Standard sorozat: A standard sorozat az eredeti termékek százaival helyettesíthető, ugyanolyan magas és megbízható minőségben. A legjobb ár / teljesítmény arányt kínálja. Célcsoport: Normál, mindennapos használatra.
Comfort sorozat: Magas igényekhez. A komfort sorozat a legújabb technológiákkal van felszerelve, és nagyobb teljesítményű, mint a standard sorozat. Célcsoport: Normál és gyakori, mindennapi használatra.
Premium sorozat: Szakemberek és gyakori felhasználók számára. Az állandó és rugalmas használathoz különösen nagy teljesítményt biztosít, hosszú élettartam mellett. Célcsoport: Professzionális, hosszú távú használat.
Platinum sorozat: A legjobb a legjobb - kompromisszumok nélkül! A PATONA legjobb minőségű sorozata. Rendkívül nagy teljesítmény és tartósság. Maximális teljesítmény. Célcsoport: Professzionális, folyamatos használat.


35termék 135
Termékek szűrése
Termék státusza
Termék típus
Termékcsalád
Elektrokémiai rendszer
Névleges feszültség
Kapacitás (mAh)
 (mAh)
550 mAh - 6 600 mAh
Érintkező
Ár
 (Ft)
1 889 Ft - 26 162 Ft