EDC (Every Day Carry) lámpa

EDC lámpák

Az EDC a mindennapos hordozhatóságot jelenti. A felhasználók szeretik őket a kompakt méret, a fényerő és a praktikus funkcionalitás miatt. Amik meghatározzák ezt a lámpacsaládot:
Általában kisebb méretű, 10-15 cm hosszúságú, kényelmesen hordozható lámpáról beszélünk, mely lehet tartós, erős fényű és csúcsminőségű, számos érdeklődési területhez. Fontos követelmény a kis méret és a könnyű hordozhatóság, a mindennapi feladatok vagy egy vészhelyzet során fellépő teendők ellátásához, de felhasználható például túrázáshoz, kerékpározáshoz, horgászathoz is. Ugyanakkor feltétlenül alkalmas a szokásos, mindennap ismétlődő, gyakori feladatok ellátásában: azért, hogy lemenjünk az alagsorba, sétáljunk a kutyával, segítőtárs legyen egy éjszakai kimozdulás vagy az autó javítása során...
Nem kell túl erősnek lennie sem. Olyasmi, amit a zsebben vagy csípőn fogunk hordani, ezért nem akarjuk, hogy a lámpa túl forró legyen és nem akarjuk elvakítani a kollégákat sem. Az EDC zseblámpák többféle kimeneti móddal kaphatóak, hogy minden világítási igényt kielégítsenek. Segítőtársak a mindennapokban.


21termék 121

 

Termékek szűrése
Termék státusza
Márka
Termékcsalád
LED (elsődleges)
Termék max. fényáram
 (lumen)
160 lumen - 4 400 lumen
Fényerősség
 (kandela)
1 133 kandela - 39 000 kandela
Hatótávolság
 (méter)
68 méter - 395 méter
Áramforrás
Újratölthető
Kimeneti mód
Kapcsoló
Hosszúság (mm)
115,3 - 164,5
Ár
 (Ft)
6 334 Ft - 38 486 Ft