Általános, EDC lámpa

39termék139

Általános, EDC lámpák

Az általános, mindennapos használatra szánt lámpák esetén azokat a kültéren is használható, víz- és ütésálló lámpákat kínáljuk, melyek számos alkalmazási területen használatóak.
Általában egy kisebb, 10-15 cm hosszúságú, kényelmesen hordozható lámpáról beszélünk, mely lehet tartós, erős fényű és csúcsminőségű, számos érdeklődési területhez. Fontos követelmény a kis méret és a könnyű hordozhatóság, a mindennapi feladatok vagy egy vészhelyzet során fellépő teendők ellátásához, de felhasználható például túrázáshoz, kerékpározáshoz, horgászathoz is. De feltétlen alkalmas a szokásos, mindennap ismétlődő, gyakori feladatok ellátásában: azért, hogy lemenjen az alagsorba, sétáljon a kutyával, segítőtárs legyen egy éjszakai kimozdulás vagy az autó javítása során és így tovább.
Ezeknél a lámpáknál valójában nem kell, hogy 2000 lumennél erősebbek legyenek. Mivel általában a zsebében vagy a csípőjén fogja hordani, vélhetőleg nem szeretné, hogy túlmelegedjenek. És nem akarja elvakítani kollégáit sem.
Néhány üzemmód, szélesebb körben elérhető energiaforrások, kis súly, akár egy kézzel is kezelhető és optimális esetben még a véletlenül történő aktiválás elleni zárolás funkcióval is rendelkeznek. E paramétereknek köszönhetően kényelmesen elhelyezhető zsebben, övre csiptetve vagy egy táskában, így mindig kéznél lehet.

 

 

Termékek szűrése
Márka
Termék típus
Termékcsalád
LED
Termék max. fényáram
 (lumen)
50 lumen - 10 000 lumen
Fényerősség
 (kandela)
2 160 kandela - 21 600 kandela
Hatótávolság
 (méter)
50 méter - 294 méter
Áramforrás
Újratölthető
Kimeneti mód
Kapcsoló
Optika
Hosszúság (mm)
62,6 - 228
Ár
 (Ft)
3 355 Ft - 104 990 Ft
Termék státusza