Új jelszó kérése
 • Profil
 • Hírlevél
  Márka kínálatunk
  Márka
  Önnek biztosítjuk
  Biztonságos kapcsolat, titkosítással

  Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

  Törzsvásárlói kedvezményrendszer

  Házhoz szállítás már 381 Ft-tól
  TOP termékek
  Partnereink

  Üzletszabályzat

  A vásárlás alapfeltétele

   


  Internetes áruházunkban történő vásárlás feltétele, hogy vásárlónk, megrendelőnk elfogadja az alábbi üzletszabályzatban foglalt feltételeket. A megrendelés véglegesítése egyben az üzletszabályzat feltételeinek elfogadását jelenti.  1. Vásárlási feltételek

   

  A Wilcon Trade Kft. által üzemeltetett webáruházban feltüntetett termékek árai nettó árak (a darab termék bruttó vételárának feltüntetése mellett), melyekhez az általános forgalmi adón kívül csak a szállítási költség adódhat hozzá, egyéb költség (csomagolási, biztosítási díj) nem kerül felszámításra.
  Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy áraink tájékoztató jellegű árak, nem tartalmazzák a partnereink részére egyedileg biztosított, valamint az eseti ajánlatkérésekre vonatkozó kedvezményeket.

  A szállítások várható határideje a megrendelést követő 1-5 munkanap, az Ön által megadott szállítási címre.
  A beérkezett megrendelések feldolgozását a kézhezvételt követően azonnal megkezdjük, melynek első szakaszában ellenőrizzük, hogy a megrendelt termék(ek)ből rendelkezésre áll-e a megfelelő raktárkészlet. Amennyiben a készlet nem bizonyul elegendőnek, úgy a beszállítóinkkal történő egyeztetést követően az áru beszállítótól függően általában 3-7 munkanapon belül raktárunkba érkezhet. A megrendelés feldolgozásának szakaszaira (feldolgozás, szállítás) vonatkozóan e-mailben küldünk Önnek tájékoztatást.

  Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot telefon, e-mail vagy telefax útján a továbbiak egyeztetése érdekében.

  Egyes esetekben (pl: 100 000 Ft feletti egyszeri rendelés, áruátvétel megtagadás több esetben, stb.) fenntartjuk magunknak a jogot a megrendelőtől előleg kérésére.

  Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén cégünket kártérítési kötelezettség nem terheli. A honlapunkon közzétett árak a megrendelés pillanatában raktáron lévő termékekre vonatkoznak. Módosulhatnak azon termékek árai, melyek raktárkészlete a megrendelés leadásakor nem elegendő, (elő)rendelhető. Természetesen erről tájékoztatjuk vásárló partnerünket. Viszont nem változnak azon termékek árai, melyekre előrefizetés lett felvéve.
  A weblapunkon megjelenő termékek elérhetősége esetenként eltérhet a honlapon jelzettektől. Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. A mennyiségi, elérhetőséget jelző információk tájékoztató jellegűek.

   

  2. Szállítás

   

  Termékeink kiszállítását a posta, illetve futárszolgálat igénybevételével oldjuk meg.
  Kérjük, szállítási címként olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon érdeklődhet. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.
  A vevő köteles átvenni és kifizetni a megrendelt árut, melynek összegéről a megrendelés feladásánál még a megerősítés előtt tájékoztatásra kerül.

  Szállítási díjainkról részletesen az Információ -> Szállítási díjaink menüpont alatt tájékozódhat. Kérjük vegye
  figyelembe, hogy több leadott megrendelés esetén csak az egy napon beérkezett rendeléseket tudjuk egy csomagban szállítani, amennyiben ezt rendelésén vagy vevőszolgálatunkon jelzi.

  Nagy kereslet esetén egyes termékeknél beszállító partnereink raktárában is hiány keletkezhet, így előfordulhat, hogy a megrendelt terméket csak később tudjuk szállítani. Erről külön értesítőben minden esetben tájékoztatást adunk.
  Amennyiben ez az időpont már nem felelne meg, kérjük megrendelését 5 napon belül lemondani szíveskedjék. Kérjük, hogy közvetlen a csomagátvétel után ellenőrizze és bizonyosodjon meg a számla alapján, hogy Ön a rendelésének megfelelő terméke(ke)t kapta. Esetleges hiányosság, eltérés esetén kérjük jelezze azt ügyfélszolgálatunk felé.
  Sérült csomagolás esetén kárjegyzőkönyv felvétele szükséges, a külsőleg fel nem ismerhető károkat a kiszállítást követő 7 napon belül írásban kell jelezni.

   

  3. Szerződéstől való elállás

  A felhasználónak joga van az áru átvételétől számolva 14 napon belül minden megadott ok nélkül elállni a szerződéstől. Ebben az esetben erre vonatkozó szándékát írásban az eladó felé jelezze.
  A megrendelőnek az átvett árut sértetlen és bontatlan állapotban vissza kell küldenie a számlán feltüntetett címre, az eredeti számlát mellékelve.
  A visszaküldött áru átvétele után a vételárat cégünk haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül a szerződéstől való elállástól a megrendelőnek visszatéríti, vagy közös megegyezés alapján az adott összeg levásárolható.
  Abban az esetben, ha a fent említett feltételek nincsenek betartva, sajnos nem fogadhatjuk el a rendeléstől való elállást - ebben az esetben az áru vissza lesz küldve a vásárlónak. A kiszállítási és visszaszállítási ill. az elállásból eredő költséget a megrendelőnek kell viselnie.

   

  4. Reklamáció

   

  A fogyasztót egy éves szavatossági idő illeti meg a megvásárolt tartós fogyasztási cikkekre. A garancia nem vonatkozik az áru természetes elhasználódására avagy szakszerűtlen használatára.
  Reklamáció esetén az eladó köteles haladéktalanul, bonyolultabb esetekben 3 munkanapon belül érdemi választ adni a panaszra, amely határidő nem azonos a hiba szakértői véleményezésének idejével. A panaszkezelés nem tarthat 30 napnál hosszabb ideig, ha viszont letelik ez az idő és nem történt előrelépés, akkor a fogyasztót ugyanazok a jogok illetik meg, mint javíthatatlan hiba esetén.
  Ameddig a reklamált hiba eltávolítható, a vevőnek joga van a díjmentes javításra. Abban az esetben, ha a hiba nem elhárítható, a vásárló igényelheti a cserét vagy elállhat a szerződéstől - és visszaigényelheti a pénzt.
  A vevő köteles az adott hibát az eladónak írásban reklamálni - postán vagy e-mailben.
  A reklamációnál szükséges az eredeti számlát visszaküldeni, megadni a megrendelés számát, feltüntetni a termék pontos megnevezését és a hibát pontos leírással meghatározni. Az áru cseréje, vagy árának visszafizetése kizárólag számlával, eredeti csomagolásban, minden dokumentum bemutatásával lehetséges.

   

  5. Adatvédelem

   

  A regisztráció során megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk, értékesítjük, kölcsönözzük, vagy cseréljük azokat, csak a megrendelés teljesítésére, illetve a teljesítés esetleges bizonyítására használjuk fel, és tároljuk.
  Önnek jogában áll bármikor azt kérni, hogy az adatait részben vagy teljes egészében töröljük. Az ilyen kéréseket késlekedés nélkül végrehajtjuk.
  Adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően járunk el.

   

  6. Felelősség korlátozás

   

  Internetes áruházunk kialakítása során arra törekedtünk, hogy helytálló és érthetően megfogalmazott információkat adjunk Önnek. A közölt adatokban és információkban azonban véletlen hibák előfordulhatnak.
  Cégünk, áruházunk semminemű felelősséget nem vállal az esetleges gépelési hibákért, pontatlan vagy hiányos szövegekért, valamint aktualitását vesztett információkért. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az internetes áruházban közzétett adatokat, információkat külön értesítés nélkül megváltoztathassuk.
  Áruházunk használata során nem zárhatóak ki az ezen oldal használatából eredő kockázatok, beleértve bármilyen kockázatot arra, hogy az Ön számítógépe, programjai vagy adatai károsodhatnak valamely vírus, program vagy bármely egyéb fájl által, amelyek honlapunkon keresztül, annak használata során kerülnek elküldésre, aktiválásra.
  Nem vállalunk felelősséget a honlap használata során alkalmazott műszaki eszközökben esetlegesen keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért, hibákért, az eszközökön tárolt adatok elvesztéséért, software helyreállításért, valamint az elmaradt haszonért.

   

  7. Egyéb információ

   

  A honlapunkon található logók a védjegyet bejegyzők tulajdona, azok kizárólag a termékek beazonosítására szolgálnak. A webáruházban található képek tájékoztató jellegűek, esetenként a valódi terméktől eltérőek lehetnek. Honlapunkon történő regisztrációja nem kötelezi Önt vásárlásra.