BroadLink SP4L-EU Okos Konnektor

BroadLink SP4L-EU Okos Konnektor
BroadLink SP4L-EU Okos Konnektor
BroadLink SP4L-EU Okos Konnektor
BroadLink SP4L-EU Okos Konnektor
BroadLink SP4L-EU Okos Konnektor
BroadLink SP4L-EU Okos Konnektor
BroadLink SP4L-EU Okos Konnektor
3 343 Ft (2 632 Ft + Áfa) / db
Nincs raktáron
Nincs raktáron
Termékleírás

Broadlink SP4L-EU intelligens aljzat (EU verzió)

Szerezzen szinte korlátlan irányítást okosotthon-rendszere felett. Az SP4L-EU intelligens csatlakozó olyan alkalmazásokkal és asszisztensekkel kompatibilis, mint az Amazon Alexa, a Broadlink, a Google Assistant és az IFTTT, így távolról is vezérelheti a csatlakoztatott eszközöket okostelefonja vagy hangutasítások segítségével.
AAz SP4L-EU aljzat tökéletes az intelligens világítás vezérléséhez. Néhány jól megválasztott szóval testreszabhatja igényeinek és szokásainak megfelelően. Ha hosszú nyaralásra megy, az Alexa például képes időről időre automatikusan fel- és kikapcsolni a lámpákat, szimulálva a háztartás tagjainak jelenlétét.
A termék lágy háttérvilágítással van felszerelve, melynek intenzitása kényelmesen állítható. Sötétedés után megvilágítja az utat.
A Broadlink aljzattal részletes ütemezést készíthet eszközeihez. Például beprogramozhatja a karácsonyfa lámpáit úgy, hogy a nap lenyugvásával kezdjenek el világítani. De az alkalmazás lehetővé teszi bizonyos készülékek maximális időkorlátjának beállítását is, például, hogy az SP4L-EU aljzathoz csatlakoztatott fűtőtest 2 óra használat után automatikusan kikapcsoljon.
Ha arról álmodozna, hogy a lámpa automatikusan felkapcsol, amint belép a házba vagy felkel az ágyból, a Broadlink segítségével ez is lehetséges. Az SP4L-EU IFTTT-kompatibilis, így rengeteg intelligens jelenetet hozhat létre a külön megvásárolható további eszközök és érzékelők segítségével. Csak a képzelet szab határt.

A Broadlink SP4L-EU intelligens aljzat megfelel az US FCC, US ETL, CE és más szabványoknak, a tanúsítványnak megfelelően. A termék számos minőségi teszten esett át, moduláris felépítése pedig garantálja a megbízhatóságot és biztonságot - a készülék minden alkatrészét egymástól függetlenül tesztelték a gyártási szakaszban.

Jellemzők

  • Hálózati feszültség: AC 100-250V 50/60Hz
  • Maximális áram: 16A
  • Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
  • Támogatott rendszerek iOS 9.0, Android 4.1 vagy újabb
  • Méret: 54,7 x 76,6 x 100,6 mm
  • "NoAPP" beállítás: Igen
  • Éjszakai fény: Igen
  • Fény színhőmérséklete: 5000-6500K
Termék adatok
Kiszerelés
1 db
Cikkszám
BL-SP4L-EU
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről