Gosund EP8 Okos Konnektor x 1db
Gosund EP8 Okos Konnektor x 1db
3 461 Ft (2 725 Ft + Áfa) / db

Gosund EP8 Okos Konnektor x 1db

Gosund EP8 Okos Konnektor x 1db
Gosund EP8 Okos Konnektor x 1db
Gosund EP8 Okos Konnektor x 1db
Gosund EP8 Okos Konnektor x 1db
Gosund EP8 Okos Konnektor x 1db
Gosund EP8 Okos Konnektor x 1db
3 461 Ft (2 725 Ft + Áfa) / db
Raktáron
Expressz elérhető
2 db
Várható szállítási idő kb. 1-2 munkanap
Termékleírás

A Gosund EP8 okos konnektora lehetővé teszi, hogy az otthonában megszokott készülékeket okoseszközökké alakítsa. Lehetővé teszi a csatlakoztatott berendezések távoli vezérlését - csak használja a Gosund, a Smart Life vagy a TUYA alkalmazást. Kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangsegédekkel is. Ütemterveket hozhat létre, időzítőket állíthat be és csoportokban is vezérelheti a kiválasztott eszközöket. Könnyítse meg otthona kezelését az EP8-cal!
Kényelmesen vezérelheti a hozzá csatlakoztatott berendezést okostelefonjával, néhány kattintással például be- vagy kikapcsolhatja a készüléket, beállíthatja a működési ütemtervet vagy módosíthatja a beállításokat. Mivel az EP8 kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens asszisztensekkel, egyszerű hangutasításokkal működtetheti. Főzés közben használnál egy kis extra világítást? Vagy lefekvéskor nem akar felkelni az ágyból, hogy lekapcsolja a villanyt? A Gosund EP8 esetében csak néhány szóra van szükség egy bizonyos eszköz be- vagy kikapcsolásához!
Miután hozzáadta a kiválasztott berendezést az alkalmazáshoz, megoszthatja azt más felhasználókkal is. Így szerettei kényelmesen működtethetik a kávéfőzőt, vagy lekapcsolhatják a villanyt, ha elfelejtik ezt megtenni, mielőtt elhagyják a házat.
Hozzon létre magának egy intelligens otthont, ahol az EP8 aljzatok lehetővé teszik a csatlakoztatott eszközök működési ütemezésének beállítását. Így például beállíthatja, hogy a kávéfőző automatikusan aromás kávét készítsen reggel 7:00 órakor - amikor kikel az ágyból - és 23:00 órakor lekapcsolja a lámpákat, amikor elalszik. Létezik időzítő funkció is, így a kiválasztott készülék egy meghatározott idő elteltével automatikusan kikapcsol.
Válasszon olyan felszerelést, amely hosszú ideig jól szolgálja Önt. A Gosund EP8 aljzat tűzálló PC V0 műanyagból készül, így rendkívül tartós és robusztus. Wi-Fi kapcsolatot használ, konfigurációja nagyon egyszerű - nem okoz sok problémát. 16A-ig terhelhető, így rengeteg alkalmazási lehetőséget kínál.

Jellemzők

 • Feszültség: 220-240V
 • Maximális áram: 16A
 • Max. teljesítmény: 3680W
 • Vezeték nélküli kapcsolat: 2,4 GHz WiFi (802.11b/g/n)
 • Kiegészítő: Időzítő funkció
 • Alkalmazás: GoSund, Smart Life (Tuya App)
 • Kompatibilitás: Amazon Alexa és Google Assistant
 • Állapotjelzés: LED
 • Méret: 55 x 55 x 74mm
 • Anyag: Tűzálló PC V0
 • Fogyasztásmérés: Nem
Termék adatok
Kiszerelés
1 db
EAN
6972391289477
Cikkszám
GS-EP8
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről


Hasonló termékek