UGREEN AV133 RCA Kábel - 3m

UGREEN AV133 RCA Kábel - 3m
UGREEN AV133 RCA Kábel - 3m
UGREEN AV133 RCA Kábel - 3m
UGREEN AV133 RCA Kábel - 3m
UGREEN AV133 RCA Kábel - 3m
3 230 Ft (2 544 Ft + Áfa) / db
Nincs raktáron
Nincs raktáron
Termékleírás

A Ugreen AV133 RCA kábel ezernyi rendkívüli lehetőséget kínál. Az aranyozott csatlakozók tökéletes kapcsolatot biztosítanak, a fonott, nylon köpeny pedig megvédi a kábelt a sérülésektől. A termék kivételes kép- és hangminőséget, megbízható átvitelt és széles kompatibilitást kínál.
Használja ki a praktikus kábel számos lehetőségét: Csatlakoztassa a hangszórókat a tévéhez, és kapcsolja be kedvenc zenekara koncertjét, hogy tiszta, hangos és tiszta hangot élvezhessen. Csatlakoztathatja DVD-jét a TV-hez, hogy lenyűgöző filmeket és sorozatokat nézzen kiváló minőségben.

A kábel stabil, megbízható átvitelt biztosít. Rézmagja kettős védelemmel van ellátva az esetleges interferencia kiküszöbölése érdekében. Bármit is csinál, fantasztikus képet és hangot élvezhet a legkisebb csatlakozási problémák nélkül.
A kopásálló, aranyozott csatlakozók úgy vannak kialakítva, hogy csatlakoztatásukkor biztonságosan a megfelelő helyre rögzüljenek, ne lazuljanak és ne essenek ki.
A fémvédelem nemcsak a kábel alkatrészeit védi, hanem elegáns jelleget is ad neki. A különösen érzékeny területek hajlításálló burkolattal vannak ellátva, amely megakadályozza a sérüléseket.

Jellemzők

  • RCA apa-apa koaxiális kábel
  • érintkező: Aranyozott
  • Vezető: Tiszta réz
  • Köpeny: Fonott nejlon
  • Hossz: 3m
Paraméterek
Márka
Ugreen
Kiszerelés
1 db
EAN
6957303827398
Márka
Ugreen
Cikkszám
UG-20739
Tömeg
103 g/db
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről