Siemens Signia 13 Hallókészülék Elem x 6 db
Siemens Signia 13 Hallókészülék Elem x 6 db
790 Ft (622 Ft + Áfa)

Siemens Signia 13 Hallókészülék Elem x 6 db

Siemens Signia 13 Hallókészülék Elem x 6 db
Siemens Signia 13 Hallókészülék Elem x 6 db
790 Ft (622 Ft + Áfa)
Egységár: 132 Ft/db (104 Ft/db + Áfa)
Garantáltan a legjobb áron.
Nagyobb mennyiségben vásárolna? Kedvezmények.
Szállítási díjainkról itt tájékozódhat.
Raktáron
Termékleírás

Signia 13 hallókészülék elem, 6 db / csomag kiszerelésben.

Szigorúan tesztelt - bizonyított megbízhatóság: A Signia segítségével nagy teljesítményű hallókészülék elemet vásárol. Minden méretben, minden hallókészülékhez elérhetőek, kiváló minőségűek, hosszú élettartammal, még erőteljes készülékekben is. A Signia elemek hosszú üzemidőt biztosítanak állandó feszültség mellett, ezáltal hozzájárulnak a hallókészülék optimális teljesítményéhez, ugyanakkor megbízhatóak és biztonságosak, valamint környezetbarátok, mivel 100%-ban higanymentesek.

A Signia hallókészülék elemek csomagolása könnyen kezelhető és biztonságban tartja az elemeket. A cellák egyszerű eltávolítását egy innovatív kerék biztosítja, hogy egyszerre csak egy elem kerüljön felhasználásra, ugyanakkor a maximális termékvédelem érdekében a csomag biztonságos lezárható az adagoló füllel. Emellett az egyértelmű színkódolás az elem típusának azonnali felismerésében nyújt segítséget.

Javaslatok

  • A Signia hallókészülék elemei csak akkor aktiválódnak, ha eltávolítják a védőfület. A védőfület körülbelül 5 perccel azelőtt javasolt eltávolítani, hogy behelyezné az elemet a hallókészülékbe.
  • Az elemeket lehetőleg szobahőmérsékleten (kb. 20°C) tárolja.
  • Soha ne hagyja a lemerült akkumulátort a hallókészülékben a szükségesnél hosszabb ideig. Kérjük, gondoskodjon az elemek környezetkímélő ártalmatlanításáról.
  • Ne engedje, hogy az elemek tároláskor fémtárgyakkal érintkezzenek, mert ezzel lemerülhetnek. Az elemeket a mellékelt csomagolásban tárolja.
Paraméterek
Márka
Signia
Elektrokémiai rendszer
Cink-levegő
Névleges feszültség
1.45V
Kapacitás
310 mAh
További méretjelölés
DA13, PR48, ZA13, HA13, PR130H, AC13, 13AE, V13A, 13HPX
Újratölthető
Nem
Magasság
5.4 mm
Átmérő
7.9 mm
Kiszerelés
6 db / 60 db
Márka
Signia
Cikkszám
SS-13-B6
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről