Renata CR2477N Lítium Gombelem
Renata CR2477N Lítium Gombelem
963 Ft (758 Ft + Áfa) / db

Renata CR2477N Lítium Gombelem

963 Ft (758 Ft + Áfa) / db
Raktáron
Termékleírás
A Renata lítium elemeket különböző alkalmazásokban használják a számítógép- és autóiparban, a távközlésben, az orvostechnikai iparban és a hordozható eszközök, mérőberendezések, fizetési rendszerek, játékok területein.
A Renata lítium elemek svájban készülnek, a termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, kiváló megbízhatóságot nyújtanak.
Paraméterek
Márka
Renata
Elektrokémiai rendszer
Lítium
Névleges feszültség
3V
Kapacitás
950 mAh
További méretjelölés
CR2477N
Újratölthető
Nem
Magasság
7.7 mm
Átmérő
24.5 mm
Súly
8.3 g
Kiszerelés
1 db / 6 db
EAN
785618132922
Márka
Renata
Cikkszám
RN-CR2477N
Tömeg
11 g/db
Letöltés
Renata batteries
A Renata batteries székhelye Itingenben, Basel közelében (Svájc) található. Elektronikai készülékek gombelemeinek világszerte elismert gyártója, a Swatch Csoport tagja. 1952-ben alapították azzal a céllal, hogy mechanikus alkatrészeket gyártson a karórák számára - ez a tevékenység az 1970-es évek végén a gombelem cellákra összpontosult. Az Itingenben található modern gyártóüzem, ahol minden tevékenység (kutatás, fejlesztés, gyártás, minőségbiztosítás és marketing) csoportosul, rendkívül automatizált, naponta több, mint egymillió elemet gyárt. Ez magában foglalja az ezüst-oxid elemeket a karórákhoz, a cink-levegő elemeket hallókészülékekhez, valamint a lítium 3V-os gombelemeket lakossági, ipari és ipari elektronikai, távközlési, orvosi használatra. A termelési folyamatokban szerzett ismereteinek köszönhetően a Renata rendkívül rugalmas és megbízható gyártóként szerzett hírnevet magának. A gombelemek minősége és teljesítménye kiterjedt minőségbiztosítási rendszer eredménye, mely magában foglalja a teljes gyártási folyamatot - a bejövő nyersanyagok vizsgálatától egészen a késztermék vizsgálatáig.
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről