Haylou GT6 TWS Fülhallgató - Fehér

Haylou GT6 TWS Fülhallgató - Fehér
Haylou GT6 TWS Fülhallgató - Fehér
Haylou GT6 TWS Fülhallgató - Fehér
Haylou GT6 TWS Fülhallgató - Fehér
Haylou GT6 TWS Fülhallgató - Fehér
Haylou GT6 TWS Fülhallgató - Fehér
7 779 Ft (6 125 Ft + Áfa) / db
Nincs raktáron
Nincs raktáron
Termékleírás

Haylou GT6 TWS, vezeték nélküli mikrofonos fülhallgató

Kedvenc dalaid még soha nem hangzottak ilyen jól. A Haylou GT6 vezeték nélküli fejhallgató dinamikus 12 mm-es hangsugárzóval rendelkezik és Bluetooth 5.2-vel biztosít gyors és stabil kapcsolatot. A rendelkezésre álló játékmód 65 ms-ra csökkenti a késleltetést, a könnyű és ergonomikus kialakítás pedig kivételes kényelmet nyújt.

A dinamikus 12 mm-es hangszórók tökéletes egyensúlyt biztosítanak a magas, mély és közepes értékek között, hogy természetes, kristálytiszta és részletes hangzást biztosítsanak. Ezeket a fejlett AAC kodek támogatja, miközben a csatlakozási problémák elkerülése érdekében Bluetooth 5.2 nyújt védelmet, lehetővé téve a megbízható jelátvitelt akár 10 méteres hatótávolságon belül, csökkentett az áramfogyasztással.
A GT6 automatikusan csatlakozik a tárolt eszközökhöz, és lehetővé teszi a zene élvezetét sztereó és mono módban is.
A Haylou GT6 stílusos, mégis ergonomikus kialakításával fogja lenyűgözni. A fülhallgatók súlya mindössze 3,9g - alig nehezebb, mint egy A4-es papírlap. Így órákig hallgathatja a zenét anélkül, hogy elfáradna. Ráadásul a GT6 alaposan átgondolt kialakításával szorosan illeszkedik a fülébe, és szilárdan a helyén marad anélkül, hogy szükségtelen nyomást gyakorolna. Nem fognak bosszantani azon, hogy állandóan kiesnek.
Mindkét fülhallgató körülbelül 4-5 órán keresztül képes zenét lejátszani, a mellékelt töltőtok teszi lehetővé, hogy ezt az időt akár 16 órára is kiterjessze, az újratöltésről USB-C kábel és töltőport gondoskodik.

A Haylou GT6 érzékeny érintőpanellel van felszerelve, amely jelentősen megkönnyíti a használatot. Nem csak zeneszámokat válthat, szüneteltetheti/folytathatja a lejátszást, vagy fogadhat/befejezhet egy hívást, de be- és kikapcsolhatja az alacsony késleltetésű módot, és még aktiválhatja az intelligens asszisztenst is!
Kompatibilis a legtöbb Android és iOS okostelefonnal és táblagéppel, valamint Windows és Mac számítógéppel. Párosítsa őket a mindennap használt eszközökkel, és könnyedén hallgathat zenét, nézhet filmeket és TV -sorozatokat, és akár kedvenc játékaival is játszhat!

Jellemzők

 • Bluetooth 5.2
 • Fülhallgató töltési idő: kb. 1,5 óra
 • Töltőtok töltési idő: kb. 2 óra
 • Beszélgetési idő: kb. 4 óra
 • Lejátszási idő: kb. 5,5 óra
 • Üzemidő töltőtokkal: kb. 20,5 óra
 • Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 35 mAh
 • Tok akkumulátor kapacitása: 310 mAh
 • Támogatott protokoll: HFP, A2DP, HSP, AVRCP
 • Mikrofon: Igen
 • Hatótávolság: 10 m
 • Szín: Fehér
Termék adatok
Kapcsolat
Vezeték nélküli
Csatlakozás
Bluetooth
Kivitel
Fülbe illeszkedő
Mikrofon
Igen
EAN
6971664931075
Cikkszám
HU-GT6WE
Termékbemutató


Vélemények
Még nincs vélemény a termékről


Hasonló termékek