Haylou GT5 TWS Fülhallgató - Fekete
Haylou GT5 TWS Fülhallgató - Fekete
10 636 Ft (8 375 Ft + Áfa) / db

Haylou GT5 TWS Fülhallgató - Fekete

Haylou GT5 TWS Fülhallgató - Fekete
Haylou GT5 TWS Fülhallgató - Fekete
Haylou GT5 TWS Fülhallgató - Fekete
Haylou GT5 TWS Fülhallgató - Fekete
Haylou GT5 TWS Fülhallgató - Fekete
10 636 Ft (8 375 Ft + Áfa) / db
Raktáron
Termékleírás

Haylou GT5 vezeték nélküli fejhallgató

A Haylou GT5 vezeték nélküli fejhallgató hosszú, akár 24 órányi üzemidővel, kényelmes érintésvezérléssel, valamint kiváló hangminőséggel és stabil Bluetooth 5.0 átvitellel rendelkezik, egyedi játékmód kínálata mellett. Győződjön meg róla, hogy a játék, a zenehallgatás és a telefonhívás még élvezetesebb lehet, mint korábban.
A speciális játékmód elmélyülést és térbeli hangzást kínál, melyet rendkívül alacsony, 65 ms késleltetés jellemez. Mindez lehetővé teszi, hogy zavartalan, dinamikus játékokat élvezhessen a helyzettől függetlenül. Senki sem lepheti meg - azonnal meghallja, ha közeledik valaki.
A fejlett jelkódolás, zajcsökkentő technológia és 7,2 mm-es polimer kúp - ez a 3 tényező garantálja a természetes, kristálytiszta hangzást. A GT5 Hi-Fi sztereó hangminőséget is kínál. Ez azt a benyomást is keltheti, hogy a hívó fél közvetlenül mellette áll egy telefonbeszélgetés során.
A modern Bluetooth 5.0 kapcsolat azonnali, stabil és szinte veszteségmentes jelátvitelt biztosít. A Haylou GT5 segítségével búcsút inthet a késéseknek - megbízható kapcsolatot és rendkívüli hangminőséget élvez. Az eszközök további előnye az automatikus párosítás - felejtse el a nehézkes, bonyolult konfigurációt.
Mindkét fülhallgató külön-külön csatlakozik a kiválasztott eszközhöz, melynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen válthat a monó és a sztereó mód között.
Az intelligens rendszer azonnal felismeri, ha fülhallgatót visel. Amikor kiveszi őket a füléből, a lejátszás automatikusan leáll. A folytatáshoz csak helyezze vissza őket, nem kell egyetlen gombot sem megnyomnia, sem a telefonért nyúlnia - a GT5 biztosítja, hogy semmit se maradjon ki.
A teljesen feltöltött Haylou GT5 lehetővé teszi, hogy 4 órán keresztül zenét hallgathasson, de a 600 mAh-os töltőtok segítségével ezt az időt akár 24 órára is meghosszabbíthatja. Használja tetszése szerint - játssza le kedvenc dalait, nézzen tévésorozatokat, játsszon játékokat, vagy beszéljen szeretteivel. Töltheti a GT5-öt USB-C kábelen keresztül, vagy vezeték nélkül az indukciós töltővel. Egy speciális kijelző nyújt tájékoztatást az akkumulátor állapotáról.
A fejhallgató kényelmesen kezelhető az érzékeny érintőpanelnek köszönhetően, a fizikai, frusztráló gombok már nem zavarhatják. Csak finoman érintse meg a készüléket a telefon fogadásához, a zeneszám visszatekeréséhez, a hangerő növeléséhez, a lejátszás leállításához, a hangsegéd felébresztéséhez vagy a játékmód indításához.
A Haylou GT5 lehetővé teszi a Google, a Siri vagy a Xiaomi asszisztens hangvezérlését is. Ébressze fel okos asszisztensét úgy, hogy háromszor megérinti a bal fülhallgatót, mely után felhívhatja ismerősét, időjárás-előrejelzést kérhet, vagy lejátszhatja kedvenc dalait, miközben szabadon tartja a kezét. Ez a praktikus megoldás kényelmet és biztonságot nyújt Önnek például autóvezetés közben.
A fejhallgatót ergonomikus kialakítás és 3,9g-os súly jellemzi. Tartós, mégis bőrbarát anyagokból készülnek, tökéletesen illeszkednek a fül formájához, és kényelmesen fekszenek bennük akár egész nap. Felejtse el a kényelmetlen vagy kidőlő fejhallgatót - a GT5 használatával nem is érzi, hogy viseli őket.

Jellemzők

 • Bluetooth 5.0
 • Bluetooth profilok: HFP, A2DP, HSP, AVRCP, AAC
 • Töltési idő: Kb. 2 óra
 • Készenléti idő: Kb. 24 óra
 • Üzemidő folyamatos használat esetén: kb. 4 óra
 • Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 43 mAh
 • Tok akkumulátor kapacitása: 600 mAh
 • Hangszóró: 7,2 mm
 • Frekvencia: 20 - 20 kHz
 • Mikrofon: Igen
 • Súly: 3,9 g
 • Hatótávolság: 10 m
 • Anyag: ABS
 • Szín: Fekete

 

Paraméterek
Kapcsolat
Vezeték nélküli
Csatlakozás
Bluetooth
Kivitel
Fülbe dugható (in-ear)
Mikrofon
Igen
Márka
Haylou
Cikkszám
HU-GT5
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről


Hasonló termékek