GP Recyko AAA 650 mAh NiMH akkumulátor x 2 db
GP Recyko AAA 650 mAh NiMH akkumulátor x 2 db
1 681 Ft (1 323 Ft + Áfa) / csom

GP Recyko AAA 650 mAh NiMH akkumulátor x 2 db

GP Recyko AAA 650 mAh NiMH akkumulátor x 2 db
GP Recyko AAA 650 mAh NiMH akkumulátor x 2 db
GP Recyko AAA 650 mAh NiMH akkumulátor x 2 db
GP Recyko AAA 650 mAh NiMH akkumulátor x 2 db
1 681 Ft (1 323 Ft + Áfa) / csom
Egységár: 840 Ft (662 Ft + Áfa) / db
Raktáron
Expressz elérhető
11 csom
Várható szállítási idő kb. 1-2 munkanap
Termékleírás

Legyen mindig kéznél feltöltött és megbízható akkumulátor, amikor csak szükség van rá! Érjen el megtakarítást, és ráadásul csökkentse a karbonlábnyomot is, amelyet az akkumulátor használata okoz! Mindezek eléggé úgy hangzanak, mintha túlzó elvárások lennének. A GP ReCyko tölthető elemek azonban játszva teljesítik kívánságainkat.

A háztartási és professzionális használatra szánt termékek széles skáláját felölelő ReCyko akkumulátorok új generációja ugyanis megnövelt teljesítményt nyújt, és még a környezetünket is kíméli. A ReCyko okostöltőkkel használva rendkívüli töltési megoldást kínálnak. Ezen előnyöknek köszönhetően a ReCyko akkumulátorok egyaránt kímélik a környezetet és pénztárcánkat is.

Több száz megtakarított elem

A GP ReCyko újratölthető elemeinek használata kényelmes, környezetbarát és költséghatékony. Az akkumulátorok ugyanis évekig kibírják teljesítménycsökkenés nélkül. Még 1000 töltés és merítés után is megtartják kapacitásuk nagy részét. Ezáltal jelentős összegű megtakarítás érhető el az egységnyi idő alatt kiváltott eldobható elemek révén.

Használatra készen, azonnal

A ReCyko akkumulátorok a csomagolásból kivéve azonnal használhatóak. Ne legyen gondja az első feltöltésre, és ne aggódjon a hosszú tárolási időből adódó csökkenő teljesítmény miatt! A GP akkumulátorokat már gyárilag feltöltve szállítjuk, ráadásul képesek hosszú időn át megtartani energiájukat. Más akkumulátorokkal ellentétben már vásárláskor rendelkeznek a megadott kapacitással.

Környezetbarát termék

A környezetvédelem a ReCyko akkumulátorok esetében az egyik fő szempont. Az akkumulátor gyártása során felhasznált nyersanyagok több mint 10%-a újrahasznosított anyag, ami jelenleg a legmagasabb arány a piacon. Ráadásul az akkumulátorok gyártásához felhasznált alapanyagok 94%-a újrahasznosítható.

Ám a gyártó nem feledkezett meg a dobozról sem, és ezen a téren is élen jár. Az akkumulátor csomagolása ugyanis a maga nemében a világon elsőként kizárólag papírból készül – azért, hogy teljesen környezetbarát és újrahasznosítható legyen.

Új generációs akkumulátorok

A GP bevezette újratölthető elemeinek környezetbarát generációját – a ReCyko termékcsaládot, amely új gyártási technológiával készül, és az újratölthető elemek előző sorozatainak sikerére alapoz. A ReCyko sorozat sok töltési cikluson át hosszú üzemidőt nyújtó akkumulátora még jobb és még erősebb. Az első néhány használat után még a feltüntetett értéknél is valamivel nagyobb kapacitást és ezáltal hosszabb üzemidőt biztosít. Ideális a mindennapi használatra.

A vezeték nélküli berendezések megbízható működéséért

Azért, hogy a vezeték nélküli telefon biztos ne merüljön le beszélgetés közben. A GP ReCyko akkumulátorokkal könnyedén teljesül ez a kívánsága. Kiválóan alkalmasak vezeték nélküli telefonokban és más olyan eszközökben való használatra, amelyeket gyakran kell tölteni, nagy előnyük ugyanis a túltöltéssel szembeni védelem.

Használhatóak otthon és a természetben is

Kialakításuk révén a ReCyko akkumulátorok a legmagasabb szintű igényeket is kielégítik, sokoldalú felhasználást biztosítva. Már az első használat során élvezheti az akkumulátor tartóssága és a gyári feltöltés nyújtotta előnyöket. Megbízható segítséget jelentenek a mindennapi használat során otthon és a természetben is, ahol Ön 100%-ig biztos szeretne lenni abban, hogy az akkumulátor megfelelően ellátja energiával a fejlámpát vagy bármely más eszközt, abban a pillanatban, amikor szükséges.


Akkumulátor minimális karbonlábnyommal

Amellett, hogy teljes mértékben megbízhatóak, és több mint 1000 töltési és merülési ciklust kibírnak kapacitáscsökkenés nélkül, a ReCyko akkumulátorok minimális környezeti terhelésük miatt is vonzóak. A GP ReCyko akkumulátorok gyártása során ugyanis ügyelünk arra, hogy azok környezetbarátak legyenek. A gyártás során felhasználásra kerülnek már újrahasznosított anyagok is. Újrahasznosítható az alapanyagok többsége is, melyekből az akkumulátorok készülnek. A GP ráadásul a környezetbarát papírcsomagolásra is gondolt. A GP akkumulátor kiváló termék mindazok számára, akiknek fontos a természet védelme.

Termék adatok
Elektrokémiai rendszer
NiMH
Névleges feszültség
1.2V
További méretjelölés
AAA, HR03, DC2400
Újratölthető
Igen
Kiszerelés
2 db
EAN
4891199186677
Magasság
44.5 mm
Átmérő
10.5 mm
Súly
13 g
Cikkszám
GP-HR03-B2-650
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről