Enchen Gentleman 5S Elektromos Borotva

Enchen Gentleman 5S Elektromos Borotva
Enchen Gentleman 5S Elektromos Borotva
Enchen Gentleman 5S Elektromos Borotva
Enchen Gentleman 5S Elektromos Borotva
Enchen Gentleman 5S Elektromos Borotva
Enchen Gentleman 5S Elektromos Borotva
Enchen Gentleman 5S Elektromos Borotva
10 001 Ft (7 875 Ft + Áfa) / db
Nincs raktáron
Nincs raktáron
Termékleírás

Az ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

ENCHEN Gentleman 5S borotva, 3 mozgatható vágófejjel és beépített trimmerrel. Nemcsak gyorsan és hatékonyan borotválkozhat, hanem pontosan formázhatja arcszőrzetét vagy bajuszát is. A készüléket az IPX7 vízállósága jellemzi, és utazási zárolási funkció is rendelkezésre áll. A borotva önélező pengékkel is rendelkezik, és üzemideje egyetlen töltéssel eléri a 150 percet.
A borotva nagy teljesítményű motorral és intelligens EMS rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja az optimális teljesítményt, még akkor is, ha az akkumulátor töltöttsége már alacsony. A terméket 5W-os teljesítmény jellemzi. Ennek eredményeként gyors, mégis pontos és biztonságos borotválkozást tesz lehetővé. Sőt, egy speciális szorításgátló rendszer biztosítja, hogy a borotva ne húzza meg a hajat.
Könnyítse meg szakállának formázását. A borotva beépített trimmerrel is rendelkezik - csak nyomja meg a gombot a használatához. Használhatja  a szakállhoz, a pajeszhez vagy a bajuszhoz.
A borotvát 5 W-os teljesítmény jellemzi, az önélező pengék használatával gyorsan és hatékonyan távolítja el a szőrzetet anélkül, hogy irritációt vagy vágásokat okozna. A készülék 3 vágófeje tökéletesen alkalmazkodik az arc íveihez, és simán siklik a bőrön a hatékony, kényelmes borotválkozás érdekében.
Magával is viheti egy utazásra a borotvát, a készülék elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy könnyen megtalálja a helyét a bőröndben. Kihasználhatja az utazási zárolás funkciót is, mely megakadályozza a borotva véletlen aktiválását.
A beépített LED-es kijelző többek között az akkumulátor töltöttségéről tájékoztat, de értesítést is nyújt a zárolás funkcióról, valamint emlékeztetőt a termék tisztításához.
IPX7 vízálló, így szárazon és nedvesen is borotválkozhat kedvenc habjával vagy géljével, valamint lehetőség van a vágófej folyó víz alatti tisztítására is. A rendszeresen tisztítás segít abban, hogy hosszabb ideig kiváló állapotban maradjon, csökkentse a baktériumok elszaporodásának kockázatát és elkerülje a bőrproblémákat.
A borotva nagyon egyszerűen és kényelmesen használható. Jól illeszkedik a kézbe, és házához tartós ABS műanyagot használnak. Emellett csendesen működik, zajszintje csak kb. 67dB.
A mellékelt USB-C kábel lehetővé teszi, hogy ne csak egy szokásos töltőhöz, hanem például egy powerbankhoz is csatlakoztassa, ugyanakkor a borotvát vezetékesen is használhatja, így nem kell aggódnia, ha elfelejtette feltölteni.

A csomagolás tartalma

 • Borotva
 • USB-C töltőkábel

Jellemzők

 • Névleges feszültség: 5V
 • Névleges teljesítmény: 5W
 • Zajszint Kb. 67dB
 • Töltési idő Kb. 120 perc
 • Üzemidő: 150 perc
 • Töltőport: USB-C
 • Vízállóság: IPX7
 • Méret: 51x155 mm
 • Súly: 139g
Termék adatok
Cikkszám
EN-G5S
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről


Hasonló termékek