Duracell ActiveAir DA 13 Hallókészülék Elem x 6 db
Duracell ActiveAir DA 13 Hallókészülék Elem x 6 db
808 Ft (636 Ft + Áfa) / csom

Duracell ActiveAir DA 13 Hallókészülék Elem x 6 db

808 Ft (636 Ft + Áfa) / csom
Egységár: 135 Ft (106 Ft + Áfa) / db
Raktáron
Elérhetőség
49 csom
Várható szállítási idő: kb. 1-2 munkanap
Termékleírás

Duracell elem hallókészülékhez, 6 db-os, korszerű EasyTab kiszerelésben.

Szenzációs kompatibilitás és teljesítmény:
A piacon elérhető összes gombelemnél nagyobb, akár 5x több energiát tárol az alkáli cellákhoz képest, és kétszer többet, mint a hasonló méretű lítium / ezüst cellák, miközben állandó feszültséget (+/- 0,15V) nyújtanak az elem teljes merülési ciklusa alatt.
A Duracell hallókészülék elemeket eredeti csomagolásban, szobahőmérsékleten tárolja. 12 hónap elteltével is megőrzik kapacitásuk több, mint 98%-át, névleges eltarthatóságuk kb. négy év.
Hosszú élettartamuknak köszönhetően a Duracell elemei olcsók az elemcserék közötti hosszabb üzemidőnek köszönhetően, látható megtakarítást eredményezve, így ideális választás azok számára, akik hallókészülékükhöz a legjobb minőségű akkumulátort keresik.

Hogyan használja ki a cink-levegő (hallókészülék elemek) által nyújtott előnyöket?
A védőmatrica eltávolítása után várjon legalább 2 percet, mielőtt az elemet behelyezi a készülékbe. Ennyi időre van szükség ahhoz, hogy az oxigén behatolhasson az elem szerkezetébe. Csak ekkor aktiválódik az elem és éri el a működéshez szükséges, megfelelő feszültséget.
Az elemek hosszabb ideig bírják, ha újabb gyártásúak és száraz, hűvös helyen tárolják. Kerülje a forró vagy hideg helyen, például hűtőszekrényben történő tárolásukat, ez csökkenti élettartamukat. Ezenkívül jó ötlet kikapcsolni a készüléket olyan esetben (pl. éjszaka), ha nem használja. És természetesen ne tárolja az elemeket fémtárgyakkal együtt.

Termék adatok
Elektrokémiai rendszer
Cink-levegő
Névleges feszültség
1.45V
Kapacitás
310 mAh
További méretjelölés
DA13, PR48, ZA13, HA13, PR130H, AC13, 13AE, V13A, 13HPX
Újratölthető
Nem
Kiszerelés
6 db / 60 db
Magasság
5.35 mm
Átmérő
7.8 mm
Súly
0.83 g
Cikkszám
DL-DA13-B6
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről