Deerma TJ200 Porszívó
Deerma TJ200 Porszívó
32 226 Ft (25 375 Ft + Áfa) / db
ÚJ

Deerma TJ200 Porszívó

Deerma TJ200 Porszívó
Deerma TJ200 Porszívó
Deerma TJ200 Porszívó
Deerma TJ200 Porszívó
Deerma TJ200 Porszívó
Deerma TJ200 Porszívó
Deerma TJ200 Porszívó
Deerma TJ200 Porszívó
32 226 Ft (25 375 Ft + Áfa) / db
Raktáron
Termékleírás

Deerma TJ200 - a porszívó, amely ragyogó tisztaságot biztosít.
A Deerma porszívójával hatékonyan takaríthat otthonában: a száraz szennyeződések mellett a kiömlött folyadékokkal is megbírkózik. A készülék egy erős, 33 000 rpm-es motorral lett felszerelve, a 4 rétegű szűrőrendszer pedig hatékonyan megszabadítja otthonát a szennyeződésektől és a különböző allergénektől. A porszívó kapcsolója lábbal működtethető, ami kényelmet nyújt takarítás közben. Emellett több cserélhető fej is tartozik a készülékhez, melyekkel minden sarkot megtisztíthat.

A porszívó a száraz és nedves szennyeződésekkel is jól elbánik! Legyen az por, morzsa, ételmaradék, ketchup folt vagy kiömlött tej, ezzel a készülékkel mindet feltakaríthatja!

18 000 Pa-os szívóerősséggel és 800W-os motorral rendelkezik, aminek köszönhetően a készülék bármilyen szennyeződéssel megbírkózik és ragyogóan tisztává varázsolja az otthonát.

A csomagolásban többfajta cserélhető fej is megtalálható, melyekkel még könnyebb és kellemesebb lesz a takarítás. A lapos, nedvszívó kefe fej hatékonyan feltakarítja a kiömlött ételeket, a hagyományos kefe fej pedig könnyedén megbírkózik a szennyeződésekkel és akár vizes és száraz padlón is használhatja.
A szűkített fej a nehezen elérhető helyekhez és az egyenetlen felületekhez alkalmas. Segítségével a kanapé mélyedéseit, a billentyűzetet és a szűk sarkokat is egyszerűen elérheti. A szögletes kefe fejjel pedig könnyedén letakaríthatja a port és a szennyeződéseket például a monitorról.

A porszívót szárítóként is használhatja! Gyorsan és kényelmesen felszáríthatja vele a vizes padlót, így többé nem kell azon aggódnia, hogy a családtagjai lábnyomokat hagynak a frissen mosott padlón! Ezzel a funkcióval még a házi kedvence bundáját is megszáríthatja.

A portartály 6 literes, így nem kell sokszor kiürítenie. Könnyedén kiszedheti a porszívóból, majd kiürítheti és kimoshatja. A készülék jelezni fog, hogyha a tartály már majdnem megtelik és ki kell ürítenie.

A porszívó alumínium csöve könnyű, rozsdamentes és változtatható hosszúságú, 54 és 82 cm között. A készülék 4 görgővel lett felszerelve, a kábele pedig 5 méter hosszú, aminek köszönhetően könnyedén és kényelmesen mozgathatja takarítás közben.

A 4 rétegű szűrőrendszer nem csak a lakása tisztaságát biztosítja, hanem az Ön egészségéről is gondoskodik, így könnyedén por- és allergénmentes környezetet biztosíthat az otthonában.

A készülék könnyű, strapabíró ABS műanyagból készült, így kényelmes a használata. A praktikus, lábbal működtethető kapcsolóval egyszerűen be- és kikapcsolhatja, anélkül, hogy le kellenne hajolnia. A cserélhető fejeket hozzácsatolhatja a porszívóhoz, így mindig kéznél lesznek, de nem fogják Önt zavarni a takarítás során.

Jellemzők

 • Termék: Deerma TJ200
 • Hálózati feszültség: 220V
 • Teljesítmény: 800W
 • Szívóerő: 18kPa
 • Víztartály űrtartalma: 3,5 liter
 • Portartály űrtartalma: 6 liter
 • Anyaga: ABS/PC
 • Szűrő: Mosható HEPA
 • Zajszint: 80 dB
 • Kábel hossza: 5m
 • Méret: 306 x 290 x 536 mm
 • Súly: 5,07 kg

Megjegyzés

A termék - mérete miatt - csomagautomatába nem szállítható.

Paraméterek
Márka
Deerma
EAN
6955578033827
Márka
Deerma
Cikkszám
DR-TJ200
Tömeg
6,65 kg/db
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről


Kapcsolódó termékek