Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
11 430 Ft (9 000 Ft + Áfa) / db

Deerma NU05 Turmixgép / Juicer

Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
Deerma NU05 Turmixgép / Juicer
11 430 Ft (9 000 Ft + Áfa) / db
Raktáron
Expressz elérhető
2 db
Várható szállítási idő kb. 1-2 munkanap
Termékleírás

A továbbfejlesztett Deerma turmixgép lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen elkészítse kedvenc koktélját, bárhol is legyen. Tartós anyagokból készül, amelyek garantálják a hatékony, megbízható működést. A nagy teljesítményű, fogazott pengével és újratölthető akkumulátorral felszerelt akkus turmixgép megfelel minden elvárásnak és lehetővé téve, hogy minden nap finom, egészséges koktélokat élvezhessen.

A készüléknek köszönhetően tulajdonképpen minden nap friss turmixokat fogyaszthat, mely egy gyors, egyszerű és kellemes módja annak, hogy vigyázzon egészségére. A Deerma segít abban, hogy a szervezet napi vitaminadagját ellássa. Segítségével könnyedén készíthet diétás koktélt, frissítő gyümölcslevet vagy babapürét - a lehetőségek végtelenek! A keverőpohár kapacitása 400 ml - ez az optimális mennyiség, amellyel elkerülheti az ital oxidációját és élvezheti finom ízét, frissességét.

A készülék a kapcsológomb kétszeri megnyomására kapcsol be. Ez megakadályozza a mechanizmus véletlen aktiválását és növeli a biztonságot. A speciális védőrendszer ezenkívül lehetetlenné teszi a turmixgép bekapcsolását, ha a keverőpohár nincs felszerelve. Mindez megkönnyíti a készülék használatát, de nem jelent kockázatot a felhasználók számára.

Az 1500 mAh-s akkumulátor körülbelül 3 óra alatt töltődik fel. Ennyi idő után akár 8 pohár friss italt is készíthet. A turmixgép állapotjelzővel is fel van szerelve, amely jelzi az akkumulátor alacsony töltöttségét, lehetővé téve az élettartam meghosszabbítását.

A gép hatékony működéséről egy erőteljes, 21 000-es fordulatszámú motor gondoskodik, amely azonnal mozgásba hozza a dupla fogazott pengét. Ennek köszönhetően a turmixgép aprítja a zöldségeket, gyümölcsöket, és még jégkockákat is összetör körülbelül 10 másodperc alatt. Gyorsan és kényelmesen elkészítheti a legjobban tetsző turmixot.

A fejlett négyszeres örvénykeverő rendszer garantálja a turmixgép hatékony működését. Biztos lehet benne, hogy a zöldségeket vagy gyümölcsöket megfelelően aprítják, és a koktél olyan sima és finom lesz, amilyenről csak álmodhat.

A Deerma vezeték nélküli turmixgépe mindössze 0,6 kg-ot nyom – még egy átlagos laptopnál is kevesebbet. Ezenkívül rendkívül kompakt és praktikus. Nem csak, hogy nem foglal sok helyet a konyhában, de könnyen elfér egy hátizsákban vagy táskában, és bárhová magával viheti - edzőterembe, nyaralni vagy dolgozni. A Deerma segítségével bárhol és bármikor egészséges koktélokat fogyaszthat.

KA keverőpohár könnyű, könnyen tisztítható és egészségbiztos PCTG anyagból készült. A készletben megtalálható a hozzá illő fedél is, melyen egy Megbízható tömítést garantáló, a professzionális, sportitaloknál használtakhoz hasonló nyílás található. Ennek köszönhetően kényelmesen magával viheti kedvenc italát, bárhová is szeretne menni, anélkül, hogy félnie kellene a táska vagy a hátizsák átnedvesedésétől.

Jellemzők

  • Termék: Deerma NU05
  • Névleges teljesítmény: 140W
  • Súly: 0,6kg
  • Névleges feszültség: 7,4V
  • Töltőfeszültség: 5V
  • Akkumulátor kapacitás: 1500 mAh
  • Akkumulátor üzemidő: kb. 15 nap / 8 teljes pohár
  • Űrtartalom: 400 ml
Termék adatok
EAN
6955578034954
Cikkszám
DR-NU05
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről


Hasonló termékek