Yunmai Wrist Ball

Yunmai Wrist Ball
Yunmai Wrist Ball
Yunmai Wrist Ball
Yunmai Wrist Ball
Yunmai Wrist Ball
4 790 Ft (3 772 Ft + Áfa) / db
Jelenleg nem rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
Termékleírás

Yunmai csuklóerősítő labda.

Egy giroszkópos labda, amely a kéz erejével létrehozott centrifugális erő felhasználásával erősíti a csuklót és az inakat. Nagyszerű azok számára, akik intenzíven sportolnak, de használható stresszoldó eszközként is.
Az eszközt a NASA tervezte úgy, hogy az űrhajósok nulla gravitációban is tudjanak edzeni.
Működése nagyon egyszerű: alapvetően egy labda, amely egy másik labda belsejében forog. A Yunmai Powerball giroszkópos elven működik, amely a forgatással és a tehetetlenségi erővel karjait, vállát és csuklóját edzi. Az edzés magában foglalja a labda állandó mozgásban tartását, ami megköveteli az erőt és az izmok kitartását.
Mindenki számára alkalmas, erősíti az összes izmot, még azokat is, amelyekről nincs tudomása. Elsődleges feladata az inak és ízületek károsodásának megakadályozása, amelyektől különösen a teniszezők, golfozók, gitárosok és zongoristák szenvednek, de egy jó gyakorlat azok számára is, akik sok időt töltenek a számítógép mellett.
A Yunmai Powerball elindításához mindössze annyit kell tenni, hogy a belső labdát a nyíl által jelzett irányába végig elforgatja és elengedi. A csukló forgatásával kölcsönhatás lép fel a belső, forgó labdával, az ezzel a művelettel létrehozott centrifugális erő fenntartja a nagy sebességű forgást. A folyamatosan világítás azt jelzi, hogy az edzés jól megy, ám ez fokozható: a Powerball akár 20 000 fordulat/perc sebességre is képes.

Jellemzők

  • Méretek 70 x 70 x 55 mm
  • Súly: 270g
Paraméterek
Márka
Yunmai
Kiszerelés
1 db, papírdoboz
EAN
6926586300850
Márka
Yunmai
Cikkszám
YMGB-Z701
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről
Kapcsolódó termékek