Yeelight Okos LED Izzó E27 1S RGB

Yeelight Okos LED Izzó E27 1S RGB
Yeelight Okos LED Izzó E27 1S RGB
Yeelight Okos LED Izzó E27 1S RGB
Yeelight Okos LED Izzó E27 1S RGB
Yeelight Okos LED Izzó E27 1S RGB
Yeelight Okos LED Izzó E27 1S RGB
Yeelight Okos LED Izzó E27 1S RGB
7 422 Ft (5 844 Ft + Áfa) / db
Nagyobb mennyiségben vásárolna? Kedvezmények.
Szállítási díjainkról itt tájékozódhat.
Nincs raktáron
Nincs raktáron
Termékleírás

Yeelight 1S RGB - Az intelligens fényforrás

A Yeelight 1S RGB intelligens izzó lehetővé teszi saját intelligens otthonának létrehozását. Lehetőségeinek köszönhetően hangjával vagy alkalmazással vezérelheti és döntheti el, hogy milyen színhőmérsékleten és teljesítményen kell világítania, valamint hogy mikor kell be- és kikapcsolnia. Kompatibilis az Apple HomeKit, a Samsung SmartThings és a Google Assistant alkalmazásokkal. Válasszon a 16 millió szín közül, és szinkronizálja zenével a még jobb hatás érdekében.

Javítva minden pontjában

A Yeelight intelligens izzó új generációja erősen integrált színes fényfüzérrel van felszerelve, melyek még jobb fényszórást tesznek lehetővé. Fényhasznosítása 94 lm/w, és energiafogyasztása is 15%-kal alacsonyabb, mint az előző generációs izzónál.

Hangvezérlés

A Yeelight 1S RGB kompatibilis a Google, Alexa és Siri asszisztensekkel (az Apple HomeKit-en keresztül is működtethető), így könnyen és kényelmesen kezelheti. Csak annyit kell tennie, hogy mondja ki a megfelelő parancsot, és az izzó be- vagy kikapcsol. Az alkalmazás beállításával eldöntheti, hogyan hangzik a parancs.

Állítsa be a kívánt színt

Állítsa be az adott helyzetnek megfelelő atmoszférát a szín és színhőmérséklet beállításával. Élvezze a különböző évszakok színeit, igényeinek megfelelően - a meleg napsütéses nappaloktól a hűvös téli estékig.

Hozza létre a megfelelő légkört

Változtassa meg a szoba hangulatát egyetlen kattintással vagy hangsegéddel. Állítsa be a világítást a helyzetnek megfelelően, és élvezze a pillanatot. Nem számít, ha szunyókál, vagy munkát végez - a Yeelight segít Önnek minden helyzet tökéletes feltételeinek megteremtésében.

Szinkronizálás a zenével

A Yeelight alkalmazás segítségével kombinálhatja a zene ritmusát a fényforrásal, még jobb feltételeket teremtve a szórakozáshoz. Kiváló bármilyen rendezvényre és találkozókra szeretteivel.

Bárhonnan irányíthatja a világítást

Az iOS és az Android Yeelight alkalmazásának köszönhetően távolról is vezérelheti a világítást, bárhol is használ okostelefonját vagy táblagépét. Nem biztos benne, kikapcsolta-e az összes lámpát, mielőtt elhagyta a házat? Vagy talán elfelejtett világítást hagyni háziállatának? Most már ezt is bárhonnan vezérelheti.

Állítsa be a kívánt beállításokat a napszak függvényében

7-kor felkelni problémát jelent Önnek? Programozza a lámpákat úgy, hogy azok világosabbá váljanak, amíg az ébresztő megszólal. Ha nem szeret sötétben elaludni, állítsa be úgy az izzót, hogy néhány percet követően kapcsoljon ki elalvás után.

Jellemzők

  • Foglalt: E27
  • Teljesítmény: <8.5W
  • Feszültség: AC 220V-240V / 50/60Hz
  • Fényáram: 800 lm, 5~100%
  • Színhőmérséklet: 1700 - 6500K
  • Fényhasznosítás: 94 lm/W
  • Csatlakozás: WiFi (802.11 b/g/n 2,4GHz)
  • Szoftver: Android 4.4, iOS 9.0 és újabb
  • Élettartam: 25 000 óra
Paraméterek
Márka
Yeelight
Termékcsalád
Yeelight Smart Bulbs
Termék max. fényáram
800 lumen
Technológia
LED
Foglalat
E27
Feszültség
220-240V AC, 50Hz
Fogyasztás
8.5 W
Fényhasznosítás
94 lm/W
Energiaosztály
A+
Fényszín
Változtatható
Dimmelhető
Igen
Átlagos élettartam
25000 óra
Márka
Yeelight
Cikkszám
YLDP13YL
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről