Panasonic Eneloop AA NiMH akkumulátor BK-3MCCE/4BE - 4 db
Panasonic Eneloop AA NiMH akkumulátor BK-3MCCE/4BE - 4 db
5 540 Ft (4 362 Ft + Áfa) / csom

Panasonic Eneloop AA NiMH akkumulátor BK-3MCCE/4BE - 4 db

Panasonic Eneloop AA NiMH akkumulátor BK-3MCCE/4BE - 4 db
Panasonic Eneloop AA NiMH akkumulátor BK-3MCCE/4BE - 4 db
5 540 Ft (4 362 Ft + Áfa) / csom
Egységár: 1 385 Ft (1 090 Ft + Áfa) / db
Raktáron
Kiárusítás
Termékleírás

Panasonic Eneloop AA Ceruza Akkumulátor, 4 db-os, bliszteres csomagolásban.

Jellemzők

  • Tipikus kapacitás: 2000 mAh
  • Minimális kapacitás: 1900 mAh
  • Élettartam: akár 2100 ciklus
  • Önmerülés: kb. 70%-os kapacitás megmaradás 10 év után
  • -20°C hőmérsékleten is működik
  • A gyártás során napenergiával töltik fel

Az Eneloop hosszú élettartamú, akár 2100 alkalommal újratölthető akkumulátor, mely gyárilag feltöltött. Használatával energiát és pénzt takaríthat meg.

Az akkumulátorokat ugyanolyan egyszerűen használhatja, mint a hagyományos elemeket, majd a használatot követően újratöltheti őket.
Az új generációs Eneloop a világ több, mint 60 országában népszerű és életmódváltást, "újrafelhasználást" javasol az "eldobás" helyett. Az elemek lecserélésével Ön is változtathat környezetünk jövőjén.

Bár az akkumulátorok kezdeti költsége magas, az Eneloop technológiába való befektetés már néhány töltési ciklus után visszatér, a hosszú távú profit pedig kimagasló. Az Eneloop akkumulátorokat előre feltöltött állapotban értékesítik, a vásárlást követően azonnal használatra készek, használatuk előtt nincs szükség töltésre.
Míg más újratölthető akkumulátorok - melyek használat előtt feltöltést igényelnek - idővel elveszítik töltöttségüket, a Panasonic eneloop technológiája lehetővé teszi az eneloop akkumulátorok számára, hogy töltöttségük 70%-át akár 10 évig is megtartsák.

Becslések szerint tavaly több mint 40 milliárd hagyományos elemet dobtak ki. Az Eneloop akkumulátorok a megújuló energia szinonimái - akár 2100-szor is feltölthetőek, így használatuk csökkenti a pazarlást és elősegíti a környezet védelmét.

Az eneloop technológia egyik jellemzője a magasabb feszültségszint. Sok eszköz kikapcsol vagy alacsony töltöttséget jelez, ha a feszültség 1,1V alá esik. A hagyományos Ni-MH akkumulátorok folyamatosan veszítenek feszültségükből és hamar a kritikus szint alá esnek. Az eneloop feszültsége ezzel szemben tartósan 1,1V felett marad, és csak közvetlenül az akkumulátor lemerülése előtt csökken az 1,1V-os küszöb alá. Az Eneloop akkumulátorokat kiváló teljesítmény jellemzi 0°C hőmérsékleten és akár -20°C hőmérsékleten is használhatóak - bár az üzemidő rövidebb lesz, mint szobahőmérsékleten.

Az Eneloop újratölthető akkumulátorok töltéséhez természetesen használhat minden töltőt, melyet Ni-MH újratölthető akkumulátorok töltésére terveztek.

Paraméterek
Márka
Panasonic
Elektrokémiai rendszer
NiMH
Névleges feszültség
1.2V
Kapacitás (mAh)
1 900 mAh
További méretjelölés
AA, HR6, DC1500
Újratölthető
Igen
Magasság
50.4 mm
Átmérő
14.35 mm
Súly
27 g
Kiszerelés
4 db / 40 db
Márka
Panasonic
Cikkszám
PANBK-3MCCEB4
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről
Kapcsolódó termékek